Måltidskunskap och värdskap, Dryckeskunskap I 7.5 hp

Antagningsstatistik

Kursen ger grundläggande kunskaper om vin och sprit samt kunskap om öl. De viktigaste druvorna och vinområdena i världen behandlas. Målet är att du efter kursen ska kunna ge grundläggande och övergripande beskrivning av världens drycker.


Behörighetskrav

Grundläggande behörighet.

Kurstillfällen

svensk flagga Distans HT19 Per.1
Studietakt: 50%
Ansökningskod: H6000
svensk flagga Distans VT20 Per.1
Studietakt: 50%
Ansökningskod: V6000
svensk flagga Distans HT20 Per.1
Studietakt: 50%
Ansökningskod: H6301
svensk flagga Distans VT21 Per.1
Studietakt: 50%
Ansökningskod: V6305

Bidra med statistik till Måltidskunskap och värdskap, Dryckeskunskap I

Kursen placeras då högst upp vid sökningar och tävlar mot andra kursers betyg i listan!
Mitt allmänna omdöme om kursen är:
1 - dålig 5 - bra

Kraven på arbetsinsats per poäng har varit:
1 - låg arbetsinsats 5 - hög arbetsinsats

Jag tror att jag kommer ha nytta av kursens innehåll i fortsättningen:

Namn:

Kommentar:


Statistik

Statistik från

Antagningsstatistik

UrvalsgruppLägsta poängAntagna
Sökande med gymnasieexamen utan komplettering 16.56 5
Sökande med studieomdöme från folkhögskola 4.0 1
Sökande med gymnasiebetyg utan komplettering 18.43 64
Kurs inom program 8
Sökande med akademiska poäng 165.0 74
Sökande med gymnasiebetyg med komplettering 20.24 9
Sökande med resultat från högskoleprov 0.6 79
Antagningsstatistiken ovan är för urval 2, dvs de som i slutändan erbjöds plats på utbildningen. Urvalsgruppernas antagningsstatistik kan vara svårtolkade i de fall det är universitetets egna interna beskrivningar och poängsystem.

Andel antagna av sökande

44.9%

Andel behöriga sökande som blivit antagna till utbildningen

Könsfördelning